جاهای دیدنی لنگرود

راهنمای سفر لنگرود + معرفی جاهای دیدنی لنگرود، از طبیعت‌گردی و تاریخ تا بازارگردی و تفریح

اگر اهل سفر به شمال باشید، حتما اسم شهر معروف لنگرود را شنیده‌اید. لنگرود شهری در قلب گیلان است که به لطف طبیعت بکر و آثار تاریخی و طبیعت خیره‌کننده‌اش هیچ‌وقت از ذهن شما پاک نمی‌شود. احتمالا تا الان وسوسه شده‌اید تا سری به جاهای دیدنی لنگرود بزنید. با من همراه باشید تا ته‌توی دیدنی های لنگرود را در این مقاله در بیاوریم.

لنگرود کجاست؟

در همسایگی لاهیجان و رودسر، شهری قرار دارد که به آن لنگرود می‌گویند. این شهر بین دریا و کوه محاصره شده و این حصر زیبا کمک کرده‌ است که طبیعتی منحصربه‌فرد و خواستنی داشته باشد. از لنگ رود تا رشت چیزی حدود ۵۹ کیلومتر فاصله است.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با مقاله بهترین رستورانهای گیلان آشنا شوید.

اصلا لنگرود یعنی چه؟

واژه لنگرود از دو کلمه لنگر و رود به وجود آمده است. لنگر به معنای آرام و ساکن‌شده مانند لنگر، رود هم به معنای خود رود است. در واقع کلمه لنگ رود یعنی رود آرام و با وقار. لنگ رود به شهر چای، برنج و ابریشم معروف است؛ پس اگر به این محصولات نیاز یا علاقه خاصی دارید، سفر به لنگرود را در اولویت برنامه‌های سفرتان بگذارید.

جاهای دیدنی لنگرود

مطمئن هستم با وجود جاذبه های گردشگری لنگ رود از سفرتان حسابی لذت می‌برید. پیشنهاد شخصی من این است که آب دستتان دارید، زمین بگذارید و راهی سفر شوید. البته می‌توانید با یک تیر دو نشان بزنید و از جاهای دیدنی گیلان هم بازدید کنید.

بهترین زمان سفر به لنگرود چه موقع است؟

لنگرود با قرارگرفتن در منطقه معتدل و مرطوب شمالی، جزو شهرهای بسیار پربارش ایران محسوب می‌شود. این بارش‌ها محدود به زمان و فصل خاصی از سال نمی‌شود و در تمام فصول پایدار است. لنگ رود در فصل بهار هوایی خنک و مرطوب دارد و در تابستان هوایی گرم و شرجی بر شهر غالب می‌شود. شرجی‌بودن هوا اغلب در ساعات میانه روز شدت بیشتری دارد. در زمستان نیز به دلیل اعتدال هوا، بارش‌ها بیشتر به شکل باران است و دمای هوا در سردترین حالت خود، چند درجه به زیر صفر می‌رود. پاییز نیز هوا رو به سردی می‌گذارد و رطوبت و سرما را توأمان با هم دارد. با این توضیحات، بهترین زمان سفر به لنگرود، اواخر زمستان و بهار است.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله شهر لاهیجان کجاست را بخوانید.

طبیعت لنگرود | مخمل سبز طبیعت

با وجود بارش‌های نسبتاً زیاد در این منطقه، به‌ندرت می‌توان زمینی خالی از پوشش گیاهی پیدا کرد. این پوشش شامل جنگل، مرتع و زمین‌های زیر کشت است که خود عاملی است برای جذب گردشگران مختلف از نقاط بیابانی و نیمه‌بیابانی ایران. در مناطق جنگلی گونه‌هایی از قبیل مازو، آزاد، توسکا، انجیلی، افرا، زبان گنجشک، نارون و… پیدا می‌شوند. همچنین مراتع در این محدوده اغلب در ارتفاعات دیده می‌شوند و در مناطق پست کمتر اثری از آن‌ها می‌بینید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله جاذبه های دیدنی گیلان را بخوانید.

به دلیل وجود تالاب‌ها و آبگیرهای متعددی که در حومه شهر لنگ رود قرار دارند، این شهر همه‌ساله میزبان پرندگان مهاجر بسیاری در تالاب پارک فجر، تالاب کیاکلایه و سایر تالاب‌ها و آبگیرهای خود است. از جمله این پرندگان می‌توان به اردک سرسبز، اردک سرحنایی، کشیم، چنگر، خوتکا و کاکایی اشاره کرد. علاوه بر این، شهر و ارتفاعات آن، محل زندگی سمور، رودک، روباه معمولی، شغال و… است.

به اینجا سفر کرده‌اید؟
رازهای ناگفته چغازنبیل شوش: از زیگورات تا نیایشگاه باستانی

معرفی روستاها از جاهای دیدنی لنگرود برای طبیعت‌گردی

بیایید از روستاها شروع کنیم که جزء خودمانی‌ترین جاهای دیدنی لنگ رود هستند. زندگی روستایی، طبیعت بی‌نظیر روستا، محصولات روستایی و مردم مهمان‌نواز و خون‌گرم ایرانی حتما تجربه متفاوتی از سفر برایتان رقم می‌زنند. حتما سری به این بخش از دیدنی های بزنید تا تعریفتان از طبیعت زیبا تغییر کند؛ چرا؟ چون طبیعت بکر این روستاها به قدری زیبا و دلنشین است که انگار زیباترین روی طبیعت را دیده‌اید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آشنایی با شهر قزوین را بخوانید.

۱. روستای گالشکلام با هوای پاک

گالشکلام (Galesh Kolam)، روستایی از توابع شهر ساحلی چاف و چمخاله و از جاهای دیدنی لنگرود است؛ البته این شهر ساحلی خودش از توابع لنگرود حساب می‌شود.

جاهای دیدنی لنگرود

هرچند روستای گالشکلام به دریای خزر نزدیک است؛ اما با یک مرداب که این وسط جا خوش کرده، از دریا فاصله دارد. این مرداب در محل برخورد دو رود قرار دارد. این منطقه متقاطع رودها به نام شلمانرود شناخته می‌شود و از کوه‌های منطقه عمومی املش و لنگ رود سرچشمه می‌گیرد. این رودها در فصل‌های زمستان و پاییز پر آب و حتی گاهی سیلابی هستند.

۲. روستای فتیده از جاهای دیدنی لنگرود

روستای فتیده (Fatideh) یکی از جاهای دیدنی لنگ رود است که می‌توانید بهترین محصولات محلی را در آن پیدا کنید. برنج، نیشکر، صیفی، کنف، ابریشم و لبنیات از مهم‌ترین محصولات این روستاست.

فتیده روستایی از توابع بخش مرکزی و از جاهای دیدنی لنگ رود است که به‌عنوان جلگه‌ای معتدل و مرطوب شناخته می‌شود. مردم خون‌گرم این منطقه بیشتر کشاورز و دامدار هستند؛ البته با وجود محصولات این روستا، حدسش چندان سخت نیست که این روستا از بهترین دیدنی های لنگرود است.

۳. روستای سلوش مهد رودخانه‌ها

اگر اسم روستای سلوش (Solush) را نشنیده‌اید، شاید اسم رودهای لش را شنیده باشید که از جاهای دیدنی لنگرود هستند. سه رودخانه که هر سه، لش نام دارند روستای سلوش را احاطه کرده‌اند. قدیم‌ندیم‌ها مردمی که اینجا زندگی می‌کردند، به دلیل وجود این سه رودخانه اسم روستا را سه‌لش گذاشتند؛ اما بعدها اسم آن به سلوش تغییر کرد. روستای سلوش یکی از زیباترین جاذبه های گردشگری لنگرود است.

جاهای دیدنی لنگرود

نیمه اول سال معمولا این روستا پر از گردشگر می‌شود. البته جای تعجبی ندارد. آب‌وهوای دل‌انگیز، مردم خون‎گرم و زیبایی‌های تکرارنشدنی را نمی‌شود راحت از دست داد. با اینکه سلوش زمستان و پاییز دیدنی‌های خاصی دارد و به قول خودمان هوا بدجور دونفره است، باز هم بهار و تابستان این روستا از جاهای دیدنی لنگرود چیز دیگری است.

۴. روستای سالکویه از جاهای دیدنی لنگرود

سالکویه (Salkuyeh)، روستایی سنتی و قدیمی در گیلان و از جاذبه های گردشگری لنگرود به حساب می‌آید که قدمت زیادی دارد و جزء قدیمی‌ترین دیدنی های لنگرود است. روستای سالکویه منطقه‌ای کوهپایه‌ای است که منظره‌های سرسبزش هوش از سرتان می‌پراند؛ در کل تالاب و جنگل روستای سالکویه به شکلی باورنکردنی زیبا و فراموش‌نشدنی هستند. روستای سالکویه در فهرست جاهای دیدنی لنگ رود جایگاه خاصی دارد.

۵. روستای لیسه رود برای شکم‌گردی

روستای لیسه رود (Liseh Rud) لنگ رود یکی از خوش‌آب‌وهواترین جاهای دیدنی لنگ رود برای پیک‌نیک است. بومیان استان گیلان این روستا را با مزرعه‌های کشت برنج، چای و باغ‌های پرتقال می‌شناسند. اگر به این روستا سری بزنید، وجودتان با تماشای این باغ‌ها و مزارع پر از احساس تازگی و طراوت می‌شود.

زیارتگاه آقا محسن، پارک لیسه رود و تعدادی رستوران بومی از جاذبه‌های روستای لیسه رود است. پیشنهاد می‌کنم حتما سری به رستوران‌های بومی منطقه بزنید و خودتان را مهمان یک وعده غذای سنتی و لذیذ گیلانی کنید.شاید بد نباشد دست خانواده یا دوستانتان را بگیرید و هنگام بازدید از جاذبه های دیدنی لنگرود با آن‌ها در روستای لیسه رود پیک‌نیکی پر از زیبایی و حس خوب را تجربه کنید. این روستا هم در نیمه اول سال گردشگران زیادی دارد؛ اما خودش روستای کوچک و نسبتا خلوتی است.

به اینجا سفر کرده‌اید؟
راهنمای سفر به هرمزگان + معرفی جاذبه های گردشگری و جاهای دیدنی استان هرمزگان

۶. روستای پَرَشکوه از جاهای دیدنی گیلان

روستای پرشکوه (Parashkuh) هم از مناطقی است که در دامنه کوه قرار دارد. این روستا با وجود محصولاتی مثل مرکبات، چای، کرم ابریشم و منظره سرسبزش به یکی از جاهای دیدنی لنگرود برای طبیعت‌گردی و گشت‌وگذار تبدیل شده است.

جاهای دیدنی لنگرود

کلمه پرشکوه را «پره کوه» یا «دامنه کوه» هم معنی کرده‌اند؛ البته اگر به معنای پر شکوه هم بود، چندان بیراه نبود،.طبیعت این روستا در مرحله دیگری از زیبایی است.

معرفی جا‌های تاریخی لنگرود برای دوستداران قصه‌های قدیمی

رسیدیم به بخش مورد علاقه بیشتر گردشگران، مخصوصا تاریخ‌دوستان علی بابا که عملا این بخش برایشان بهترین جاهای دیدنی لنگرود است. جاذبه‌های تاریخی در هر مکانی برای ما ایرانی‌ها ارزشمند است؛ بالاخره تاریخ کشورمان در قلب این جاذبه‌ها قرار دارد.

در ادامه مقاله جاهای دیدنی لنگرود با من همراه باشید تا همه جاذبه های گردشگری لنگ رود از جنس تاریخ و تمدن را به شما معرفی کنم.

۱. پل خشتی لنگرود، معروف‌ترین بنای تاریخی شهر

پل خشتی (Pole Kheshti) لنگرود، روی رودخانه لنگرود ساخته شده است که همان مسیر قدیمی لاهیجان به لنگرود می‌شود. این پل «فشکالی محله» را به «راه پشته» وصل می‌کند که دو تا از بزرگ‌ترین محله‌های لنگ رود هستند. این پل خشتی از جاهای دیدنی لنگ رود زمان فتحعلی شاه، به دست حاج آقا پرد و به دستور حاجی آقا بزرگ منجم‌باشی ساخته شد. در گویش گیلکی لنگرودی به این پل معروف، «خَشته پل» یا «خَشته پورد» هم می‌گویند.

پل خشتی لنگرود همان‌طور که از اسمش پیداست، از آجر و خشت ساخته شده است. در واقع معروف‌ترین بنای تاریخی لنگرود و نماد این شهر، همین پل خشتی لنگرود است و حتی اسم آن در فهرست آثار ملی ایران به چشم می‌خورد. به همین دلیل این پل الان به یکی از محبوب‌ترین جاهای دیدنی لنگرود تبدیل شده است.

۲. پل خشتی نالکیاشر از جاهای دیدنی لنگرود

پل خشتی نالکیاشر (Nalkia Shar) یا نال کیاشهر یکی از جاهای دیدنی لنگرود و البته یکی از جاذبه های گردشگری گیلان است. معماری این پل شبیه معماری دوره صفویه است؛ اما با تحقیق باستان‌شناسان، معلوم شد پل نالکیاشر در دوره قاجار ساخته شده است.

آن زمان که مسیر شاه عباسی در شمال فعال و اتفاقا خیلی هم پررفت‌وآمد بود، این پل معروف‌ترین دوران خود را ‌گذراند. راه قدیمی شاه عباسی از غرب گیلان شروع و در فرح‌آباد ساری و حتی خراسان ادامه داشت. در این مسیر رودخانه‌های پر آب زیادی وجود دارد؛ به همین دلیل پل‌های زیادی در این منطقه ساخته شده است که پل خشتی نالکیاشر یکی از آن‌هاست.

هنوز هم بعضی از پل‌های ساخته‌شده در مسیر شاه عباسی وجود دارند یا می‌توانید دست‌کم آثاری از آن‌ها را ببینید. پیشنهاد می‌کنم نگاهی هم به راه شاه عباسی بیندازید. این مسیر مهم می‌تواند در فهرست دیدنی های لنگرود قرار بگیرد.

به اینجا سفر کرده‌اید؟
آشنایی و معرفی دیلمان گیلان، سفری رویایی برای عاشقان طبیعت گردی

۳. خانه تاریخی منجم‌باشی لنگرود

رسیدیم به خانه تاریخی منجم باشی از جاهای دیدنی لنگرود که قبل‌تر هم اسمش را در مقاله بردیم. خاندان منجم باشی یکی از ثروتمندترین خانواده‌های لنگرود بودند. آن‌ها از نیمه دوم قرن ۱۲ تا پایان قرن ۱۳ هجری قمری در گیلان حکمرانی می‌کردند.

جاهای دیدنی لنگرود

لقب منجم باشی توسط آقا محمد خان قاجار به‌خاطر تخصص بعضی اعضای این خانواده در علم نجوم به آن‌ها داده شد. خاندان منجم باشی افتخارات زیادی دارند؛ از جمله همکاری در ساخت پل خشتی لنگرود و شکست روس‌ها در روستای پیله داربن رشت.خانه منجم باشی بین اهالی منطقه بسیار محبوب است؛ طوری که خیلی‌ها معتقد هستند خانه منجم باشی را باید در بالای فهرست جاهای دیدنی لنگرود گذاشت.

خانه تاریخی منجم باشی همزمان با شروع سلطنت آقا محمدخان قاجار و با معماری معروف قاجاری ساخته شده است. مثل خیلی از خانه‌های قدیمی و تاریخی دیگر، این خانه هم اندرونی، بیرونی، خلوت‌خانه و از این دست مکان‌ها دارد.سال ۱۳۷۹ این جاذبه تاریخی هم به فهرست سازمان میراث فرهنگی پیوست. پیشنهاد می‌کنم سری به این خانه دیدنی از جاهای دیدنی لنگرود بزنید تا وجودتان از تاریخ پرشکوه معماری ایران پر شود.

معرفی آبشارها و چشمه ها از جاهای دیدنی لنگرود

آبشارها و چشمه‌ها همیشه از زیباترین مقاصد گردشگری هستند. آبشار و چشمه‌های لنگرود هم از این زیبایی جدا نیست. آبشارهایی که در ادامه معرفی می‌کنم از زیباترین جاذبه های گردشگری لنگرود است. اگر به لنگرود سفر کردید، بازدید از این جاهای دیدنی لنگرود را از دست ندهید.

۱. آبشار ماهی مشو خالی از ماهی

آبشار ماهی مشو (Mahi Mashu) از شگفت‌انگیز‌ترین دیدنی های لنگرود است. در واقع ماهی مشو به جایی گفته می‌شود که در آن‌جا ماهی‌ها زندگی نمی‌کنند؛ پس مشخص است در اینجا ماهی وجود ندارد.

جاهای دیدنی لنگرود

آبشار ماهی مشو با ۱۰ متر ارتفاعی که دارد، باعث می‌شود ذرات ریز و خنک آب در اطراف به پرواز در آیند و طراوت خاصی اطراف این آبشار از جاهای دیدنی لنگرود را احاطه کند. اگر اهل شنا هستید یا دوست دارید تنی به آب بزنید، حوضچه زیر آبشار ماهی مشو با ۲ متر عمق بهترین جا برای این کار است.

از زیبایی‌های این آبشار هر چقدر بگویم کم گفتم. سنگ‌های قرمزی که کنار حوضچه وجود دارند، باعث می‌شود منظره برایتان مثل نقاشی زنده‌ای از سرزمین رویاها شود. طبیعت‌گردی در این منطقه به لطف درختان سرسبز، آب‌وهوای تازه و صدای پرندگان و باد میان درختان حال دیگری دارد. یادتان نرود وقت بازدید از جاهای دیدنی لنگرود حتما این آبشار را در فهرست خود بگذارید.

۲. آبشار چالدشت از جاهای دیدنی لنگرود

آبشاری دیگر و نگاهی دیگر به زیبایی. آبشار چالدشت (Chal Dasht) حوالی روستایی به همین اسم در استان گیلان قرار دارد. چالدشت از جاهای دیدنی لنگرود، آبشاری پلکانی است که حدود ۲۰ متر ارتفاع دارد.

این آبشار دیدنی در جنگل انبوهی و در یک ارتفاع حدود ۶۰۰ متری از سطح دریا قرار گرفته است.

۳. آبشار دیجان یا دهجان با پوشش گیاهی متفاوت

دیجان یا دهجان (Dehjan)، آبشاری در روستای خرما از جاهای دیدنی لنگرود است. جدا از این آبشار زیبا، منطقه جنگلی روستای خرما هم خود یکی از دیدنی های لنگرود است که خوب است سری به آن بزنید. دهجان، آبشاری با حدود ۲۰ متر ارتفاع و حوضچه زیر آن هم برای شنا مناسب است.

به اینجا سفر کرده‌اید؟
آشنایی با شهر قزوین + معرفی جاهای دیدنی قزوین، کهن شهری بر سر شاه راه ابریشم

درختان توسکا، لرک و انجیل، از درختانی است که در منطقه جنگلی خرما و اطراف آبشار دهجان زیاد دیده می‌شود. منظره زیبایی که این درختان می‌سازند و عطری که در هوا پیچیده است، شما را در خلسه فرو می‌برد. این آبشار از آن جاذبه های گردشگری لنگرود است که خاطره‌اش به این زودی‌ها از یادتان نمی‌رود.

معرفی قلعه‌ها و غارهای دیدنی لنگرود

قلعه‌ها معمولا نماد شکوه و غارها نشان از زندگی گذشتگان دارند. به‌عنوان یک گردشگر، خوب است قلعه‌های مختلفی را ببینید و برای یک بار هم که شده غارنوردی کنید و از شگفتی‌های غار به وجد بیایید. در این بخش از مقاله سراغ غارها و قلعه‌های لنگرود می‌رویم تا بار دیگر در قلب تاریخ جاهای دیدنی لنگرود سری بزنیم.

۱. قلعه دیزبن از جاهای دیدنی لنگرود

قلعه دیزبن (Dizban) سال‌هاست که به محبوب‌ترین جاهای دیدنی لنگرود تبدیل شده است. این قلعه در گذشته پناهگاه راهزنان و دزدان بود. به همین دلیل در آن زمان مردم به این قلعه، دزدبن می‌گفتند و بعدها به دیزبن تبدیل شد. بعضی بزرگان می‌گفتند که دیز به معنای دژ است و در اصل اینجا دژبان نام داشت؛ چون محل اقامت و محافظت از فرمانروایان لاهیجان قدیم بوده است.

جاهای دیدنی لنگرود

قلعه دیزبن متاسفانه تا حدودی تخریب شده است؛ اما حداقل آدم‌ها در تخریب آن دستی نداشتند. این قلعه روی سنگ‌های کوهی ساخته شده است. به مرور زمان این سنگ‌های ساختمانی تخریب شد و قلعه هم آسیب زیادی دید. بهتر است موقع بازدید از این قلعه پرعظمت بیشتر مراقب خودتان باشید؛ البته فکر نکنید آن‌جا خطرناک است، آسیب‌های طبیعی زود به زود اتفاق نمی‌افتد.

۲. غار لیاروی با قندیل‌های درخشان

غار لیاروی یا لیارود (Liarud) از آن دسته جاهای دیدنی لنگرود است که نسبتا به آن بی‌توجهی شده است. اگر اهل غارنوردی هستید یا دوست دارید یه بار هم که شده آن را امتحان کنید، پیشنهاد من به شما غار لیاروی است. این غار در روستای لیارو نزدیک روستای بلوردکان قرار دارد.

غار لیاروی یک غار سنگی با ۹۰ متر عمق و ۲ متر دهانه، زیبایی‌هایی را در خودش جای داده است که شامل قندیل‌ها و لایه‌های آهکی درون غار می‌شود. یادتان باشد با رعایت نکات ایمنی وارد غار شوید.

معرفی سواحل، تالاب‌ ورودخانه‌های لنگرود

رسیدیم به یکی از پرطرفدارترین بخش‌های سفر به شمال، یعنی سواحل، تالاب و رودخانه‌ها که از زیباترین دیدنی های لنگرود هستند. احتمالا شما هم حالا که تا گیلان سفر می‌کنید، نمی‌خواهید لذت بودن کنار ساحل را از دست بدهید. این بخش را هم با من همراه باشید تا علاوه بر ساحل، تالاب و رودخانه‌هایی را معرفی کنم که از زیباترین جاهای دیدنی لنگرود هستند.

۱. ساحل چمخاله از جاهای دیدنی لنگرود

شهر چاف و چمخاله (Chamkhaleh) از محبوب‌ترین جاهای دیدنی لنگرود است. چمخاله به‌عنوان ساحلی زیبا و فراموش‌نشدنی یاد می‌شود که امکانات رفاهی و تفریحی زیادی دارد. برای این‌که اهمیت این ساحل را برایتان مشخص‌تر کنم، باید بگویم که در سال ۱۳۹۰ ساحل چمخاله به عنوان بهترین ساحل استان گیلان انتخاب شد.

اگر به تفریحات آبی علاقه‌مندید و دوست دارید شنا کنید یا متفاوت‌تر از همیشه عکس بگیرید، پیشنهاد من به شما ساحل چمخاله است. حتی اگر برای سفر کاری هم به گیلان سفر میکنید سری به ساحل چمخاله بزنید تا هم حتی شده چند دقیقه در آرامش ساحل فرو بروید و هم یکی از بهترین جاذبه های گردشگری لنگرود را از دست نداده باشید.

به اینجا سفر کرده‌اید؟
تخت سلیمان کجاست؟ + راهنمای جامع و کامل سفر به این دریاچه که اسرار عجیبی دارد

۲. تالاب چاف جای امن جانوران

تالاب چاف (Chaf)، اولین تالابی است که از جاهای دیدنی لنگرود به سراغش می‌رویم. این تالاب در حاشیه شهرستان چاف و ۱۳ کیلومتری شمال‌شرقی لنگرود قرار دارد.تالاب چاف از شمال به روستای تازه آباد، از شرق به دریای خزر و از غرب و جنوب به روستای چاف می‌رسد. در این تالاب ۸۰۰ هکتاری شکار ممنوع است و هر سال مردم زیادی به این منطقه سفر می‌کنند تا از طبیعت لذت ببرند.

۳. تالاب سوستان از جاهای دیدنی لنگرود

تالاب سوستان (Soostan) قطعا یکی از زیباترین تالاب‌هایی است که می‌بینید. این تالاب زیستگاه گل‌های نیلوفر آبی یا لاله تالابی است. در فصل شکوفایی این گل‌ها این منطقه به قدری زیبا می‌شود که فکرش را هم نمی‌کنید.

تالاب سوستان فقط یکی از جاهای دیدنی لنگرود نیست؛ بلکه به‌خاطر زیبایی و شهرت آن، یکی از جاهای دیدنی گیلان هم به شمار می‌رود.

معرفی سایر جاهای دیدنی لنگرود

لازم دانستم کمی از آن دسته دیدنی های لنگرود صحبت کنم که مطمئنم کمتر کسی دلش می‌خواهد آن را رد کند. این قسمت می‌توانید خاطره‌انگیزترین بخش بازدید از جاهای دیدنی لنگرود باشد؛ پس با دقت این قسمت را بخوانید و هر کدام را که بیشتر دوست دارید به لیست دیدنی‌های خودتان اضافه کنید.

۱. بام کومله و منظره کم‌نظیرش

اگر از تهران باشید، احتمالا یاد بام تهران افتادید. بام کومله به اندازه بام تهران زیبا و حتی سرسبزتر است. بام کومله با فاصله کمی از شهر لنگرود و کومله قرار دارد. با این حال هنوز هم یکی از جاهای دیدنی لنگ رود حساب می‌شود. از بالای بام کومله خیلی چیزها و جاها را می‌توان دید؛ کومله، لنگرود، شلمان و چخمانه از شهرهایی هستند که از بام کومله راحت می‌توانید آن‌ها را ببینید.

۲. تله کابین لنگرود

طرفداران تله کابین، خبرهای خوب برایتان دارم. لنگ رود هم مانند خیلی از شهرهای دیگر تله کابین دارد! متاسفانه مرکز تله کابین لنگرود در گوگل مپ مشخص نشده است.

اما اگر در برنامه‌های مسیریابی دیگر مانند بلد، تله کابین لنگرود را سرچ کنید، مکان دقیق آن را روی نقشه به شما نشان خواهد داد. این مرکز نزدیک پارک فجر و پارک دلفین‌هاست.

۳. سورتمه لنگرود

سورتمه لنگ رود از جاهای دیدنی لنگرود در منطقه گردشگردی و نزدیک لیلا کوه ساخته شده است. منظره این سورتمه ۱۲۰۰ متری از بالا، شهرهای لنگرود، املش، رودسر، رحیم آباد، شلمان و چمخاله است.اگر دنبال تفریحی پر هیجان در عین حال زیبا و تکرارنشدنی هستید، سورتمه لنگرود را از دست ندهید که حسابی به ضررتان است. منظره‌ای که از بالا به آن نگاه می‌کنید، شما را متقاعد می‌کند بپذیرید به یکی از بهترین جاذبه های گردشگری لنگ رود آمده‌اید.

سخن پایانی

شما در این مقاله با لنگرود آشنا شدید. همچنین از جاهای دیدنی و مو قعیت‌های آن آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

جاهای دیدنی لنگرود کدامند؟

دریاچه کومله، سواحل چاف و چمخاله، لیلاکوه، پل خشتی، پارک جنگلی خرما، آبشار چالدشت، منزل و باغ منجم باشی و غیره.

سوغات لنگرود چیست؟

صنایع دستی مثل چادرشب‌، حصیر، محصولات خراطی، بامبو، سفال، چای، برنج، انواع ماهی‌، سیر ترشی‌های لذیذ، کلوچه‌های سنتی، نان محلی و غیره

پیشنهاد ما به شما

زیباترین جنگل‌های ایران که دیدنشان را نباید از دست داد!

زیباترین جنگل‌های ایران که دیدنشان را نباید از دست داد!

ایران با تنوع طبیعی و اقلیمی بی‌نظیر خود، میزبان برخی از زیباترین جنگل‌های جهان است …

دیدگاهتان را بنویسید